Grävmaskinist i Trollhättan med omnejd

Är du i behov av en säker och erfaren grävmaskinist i Trollhättan? Då har vi rätt förare för dig. KS Mark är ett markföretag som även erbjuder den fördelaktiga möjligheten till att du kan få hyra våra maskiner med förare.

Vi har grävmaskinerna Hitachi 135 och Volvo 235 samt en lastmaskin, Volvo L60 med förare att hyra ut.

Maskinparken utökas och förändras löpande, kolla gärna sidan där vi presenterar vår maskinpark.

Låt inte bygget stå still för att du saknar en grävmaskinist i Trollhättan

Har du ett grävprojekt som behöver utföras eller behöver du mer muskler i det egna teamet? Inga problem, vi löser bemanningen för kortare eller längre tid, för mindre eller för större uppdrag. Undvik dyra produktionsstopp och hyr en grävmaskinist i Trollhättan.

Styrkan med att hyra en grävmaskinist

När våra grävmaskinister sitter bakom spakarna så kan du känna dig trygg. Alla har de utbildningar som krävs och vi som arbetsgivare står för alla försäkringar och hela personalansvaret så att allt blir rätt med löner och ersättningar.

Våra grävmaskinister har ett flexibelt arbetssätt och kavlar gärna upp ärmarna när och där som de behövs som mest. De har en vana vid att ha olika orter som sin arbetsplats.

De grävmaskinister som vi har valt ut till vårt team är problemlösare och har inga svårigheter med att tänka lite utanför boxen om uppdraget kräver det.

Vi har vår bas och maskinpark i Trollhättan så vi har kort framkörningstid för arbeten i och omkring Trestad. Arbeten på orter längre bort kräver lite mer planering men vi kan lösa det också.

Ring oss för att hyra en grävmaskinist i Trollhättan

Är du i behov av att hyra grävmaskinister så får du gärna ringa oss och berätta mer om uppdraget. Vi kan säkerligen lösa din bemanning!

Behöver du en grävmaskinist?