Tjänster

KS Mark Anläggning & Maskin erbjuder både helhetslösningar och specifika tjänster inom utemiljöer, stensättning och murning, dränering eller bygg och snickeri. Läs mer om våra olika tjänster nedan.
UTEMILJÖER

Ibland ska en helt ny trädgård eller ett nytt parkområde anläggas från grunden. Ibland behöver en redan uppväxt miljö förnyas eller göras om. Oavsett så krävs planering, kunskap och gärna en dos kreativa lösningar för att få ett vackert och funktionellt slutresultat.

KS Mark Anläggning & Byggnation erbjuder allt från en första bedömning till färdig miljö. I det viktiga markarbetet kan vi schakta och fylla upp med rätt dränerings- och ytmaterial. I det här skedet kan vi också hjälpa till att förbereda för utebelysning.

Den slutliga ytan skapar vi efter kundens behov och önskningar med hjälp av planteringar, gräsytor, stensättning och murar.

Vi har även ett nära samarbete med trädgårdsarkitekt John Tizzard som är expert på att designa och hitta individuella lösningar för offentliga utemiljöer.

STENSÄTTNING OCH MURNING

Vår erfarenhet och kunskap om stensättning och murning är stor och vi lägger allt från gatsten och skiffer till moderna betongplattor. Precis som med alla utsatta ytor gäller det att noga förebereda underlaget – att gräva tillräckligt djupt, fylla med rätt material samt packa ordentligt för att undvika sättningar och tjälpåverkan.

Det finns mängder av olika stenar och murar att välja mellan. Tänk på att välja en stil och ett material som passar din specifika miljö. Det är exempelvis skillnad på omgivningen till ett modernt stenhus jämfört med ett äldre trähus med gammal charm. Vi hjälper gärna till med tips och idéer kring dina materialval.

DRÄNERING

Att dränera huset är för många ett ganska omfattande men nödvändigt projekt. Men resultatet är mödan värt. Det ger dig en bättre boendemiljö, förbättrar isoleringen i källare och krypgrunder samt skyddar ditt hem från fukt för lång tid framöver.

KS Mark Anläggning & Maskin dränerar stora som små hus. Vi är Isodrän-certifierade vilket innebär att du som kund kan lita på att vårt arbete håller hög kvalité. Isodränskivan är ett pålitligt material som har hög motståndskraft mot fukt och bra egenskaper när det gäller värmeisolering.

Vi utför även dränering med platonmatta, som ofta används vid större fastigheter och offentliga byggnader.

Dräneringsarbetet utförs i fyra steg:

  1. Utgrävning.
  2. Fuktskydd för att hålla betongplattan eller källarväggen fri från fukt.
  3. Dräneringsrör som leder bort regnvatten till kommunens dagvattenledning eller en brunn.
  4. Igenfyllnad med grovt grus eller makadam som snabbt leder bort fukt och vatten.

Tips: Passa på att ändra miljön kring ditt hus efter dräneringen. Vid hjälper till att återställa eller skapar en ny, vacker och funktionell yta.

BYGG

Sedan 2013 har KS Mark Anläggning & Maskin utökat sin personalstyrka med egna, erfarna snickare. Det gör att vi enkelt kan komplettera olika utemiljöer med altaner, uterum, spaljéer och andra smarta lösningar.

Vi samarbetar även med flera underentreprenörer och kan på så vis erbjuda en mängd olika byggprojekt för både utomhus- och inomhusmiljöer, från att lägga nytt tak på huset till att renovera badrum.

Vad behöver ni hjälp med?

Ring gärna på tel: 0520–411 025

SCHAKT & AVLOPP

Vi utför alla slags schaktarbeten så som husgrunder, parkeringsplatser och större plattor, stort som smått!
Vår självklara partner inom reningsverk heter Sterom, vilket innebär att vi erbjuder en helhetslösning med nedgrävning och installation av Steroms minireningsverk.

Vänligen klicka på logotypen till höger för att gå in på Steroms hemsida för att se vad som erbjuds.

Har du hört vår radioreklam?

Om oss

Ett tjugotal anställda

Sedan dess har det tagit ordentlig fart och i dag har företaget drygt tjugo anställda. Utöver utemiljöer och stensättning har man specialiserat sig på dräneringsarbeten och har också egna snickare som gör en mängd olika byggjobb.

Vi jobbar främst med större byggen åt kommuner, föreatag och bostadsrättsföreningar.

Vi utför alltid våra jobb med hög kvalité, god service och med kombinationen spetskompetens och ett brett kunnande.

Referenser

Kontakt

Adress

Södra Hamnvägen 3
461 38 Trollhättan

Telefon & e-post

0520-41 10 25
kristoffer@ksmark.se

GPS

WGS84: N 58° 17.6904′, E 12° 18.1634′
Decimal: 58.295846, 12.302501


Kontaktformulär

Namn:

Telefon:

Email:

Meddelande:


Anti-spamfråga: Vad blir 5 + 3?

Intresserad av att jobba hos oss?